Hořice ČTT 16. - 19. 8. 2018

20.08.2018 21:12

Hořické závody každoročně patří k vrcholům sezóny. Ne jinak tomu bylo i letos. Pro nás to platí dvojnásob, protože jsme domácí tým a očekávání od všech známých, fanoušků, rodiny a já nevím ještě koho, jsou opravdu velká. Tomu odpovídaly i přípravy na letošní ročník, kterými jsme vyplnili měsíční závodní pauzu od Ostravy. Poslední úpravy v podobě větší nádrže proběhly ještě v pátek a tím jsme byli vnitřně 100% připraveni na tento náročný víkend. 
Sobotní tréninky proběhly za krásného počasí a jen nás utvrdily, že měsíc dřiny se vyplatil a technika drží. Časem 3:12 jsme se zařadili na 11 místo na startovním roštu. 
Nedělní závodní den je spojený s akcí pro sponzory a hosty. I letos nás dorazilo podpořit dost hostů a všichni jsme se těšili, že si nedělní závod, který uzavíral celé letošní závody, náležitě užijeme. Se startem a zhasnutím červených světel přišla první chybka a tak jsme po zhasnutí motoru a roztlačení, odjížděli předposlední. Pravidelnost v tu chvíli byla pryč, ale aspoň jsme si řekli, že si zazávodíme a divákům předvedeme co v nás je. To se nám dařilo až do poloviny závodu, kdy naši stíhací jízdu zastavil prasklý rám a museli jsme ze závodu odstoupit. 
Druhé nedojeté Hořice po sobě nás mrzí, ale pevně věříme, že do třetice to prostě "cinkne". A kdo u toho bude na pozici spolujezdce se přijeďte přesvědčit za rok všichni osobně.